Hus og leilighet

VI TAR SMÅ OG STORE OPPDRAG

Deler av et rom, ett rom eller hele huset? Vi kan hjelpe med det du ønsker til avtalt tid og pris.

Kontor Kjøkken Bad Hus

Snekkerarbeider

Vi har stor erfaring innen mindre og større totalentrepriser. Disse prosjektene omfatter fra totalrehabilitering av bad i private hjem, via mindre tilbygg, -til totalprosjekter som bygging av loftsleiligheter, og etablering/oppgraderingerav kontorer og øvrige arealer for næringslivet. Borettslag og sameier har også i økende grad engasjert oss til totalentrepriser, da dette forenkler i stor grad det logistikkarbeidet som vil være deres ansvar med oppdeling av de ulike engasjementer.Der oppdragsgiver også ønsker å benytte enkelte leverandører på bakgrunn tidligere oppdrag, vil vi kunne fungere som prosjektleder/koordinator mellom våre egne og oppdragsgivers leverandører. Vi har også det nødvendige samarbeidet med arkitekter, statikere og øvrig nødvendig ekstern kompetanse der det er behov for dette.

Maling og tapetsering

Vi tilbyr og utfører alt av utvendig og innvendig malerarbeider.Våre arbeider består også av tapetsering, gamle malerteknikker som marmorering, ådring mm.Ønsker du tapet kan tilby mange spennede muligheter og utvalg,moderne, tidløse, klassiske og fototapet, noe som gir deg etekstra særpreg.

Gulvlegging

Et fint og riktig gulv vil kunne forandre hele rommet, og skape et harmoniskog godt miljøDet er mange muligheter innen gulv, 1, 2, 3-stavs parkett, heltre-, skipsplank-, mm. som kan legges i mange forskjellige varianter.Vi foretar også innfarging, olje-/lakkering og sliping av gulv. Vi legger også legging av tepper, vinyl flis-, stav-, belegg. Vinylgulv og tepper kan fåes i mange forskjellige farger og spennende design. Et vinylgulv er lett å vedlikeholde og bløtt å gå og stå på.